Algemene informatie Aeroclub Nistelrode

Algemene informatie

Ledenaantal:
105 (per 1-1-2020)

Bestuur:
Voorzitter: G. Bronsvoort
Secretaris: H. Bodde
Penningmeester: M. Burgemeestre
Algemene leden: 2

Commissies:
Veiligheid Instructie & Prestatie
Vliegend Materieel
Vliegondersteunend
Facilitair
Werving en Promotie

Instructie:
20 Instructeurs
2 Overland / prestatie coaches

Meer informatie over de volgende onderwerpen vind je achter de link:

Veld en gebouwen
Vloot
Kosten zweefvliegen

zweefvliegtuigen hangaar

Weet je genoeg?

Clubhuis 'Het Keerpunt'

ACN heeft een gezellig en volledig uitgerust clubhuis, ‘Het Keerpunt’. We hebben de mogelijkheid om met grotere groepen van onze bar te genieten of presentaties te geven. Er is een goed uitgeruste keuken met alle gemakken. In de zomer kan je lekker op ons terras naar de opstijgende vliegtuigen kijken. Naast het clubhuis heeft Aeroclub Nistelrode de beschikking over 3 hangaars voor aanhangers en vliegtuigen. Een zeer luxe situatie voor een zweefvliegclub.

Omdat Aerclub Nistelrode de enige publiek toegankelijke zweefvliegclub in Noord-Brabant is, kan je makkelijk langs komen om te kijken vanaf ons terras! De parkeerplaats ligt achter ons clubhuis.

theorieles zweefvliegen

Bieren

Uniek in Nederland is dat Aeroclub Nistelrode al jarenlang 3 eigen biersoorten heeft. De ACN, een wolkig fris blond bier voor de zomerse dagen. Lierbier, een stevige donkere dubbel. En last but nog least, de Sterke Frits een zwaar donker bier vernoemd naar Frits Beenhakker. Bar- en biergoere Arthur stelt het bier samen in samenwerking met de brouwmeester, en bewaakt de kwaliteit. Zo kun je op ons terras in de zomer van een verfrissend en bijzonder bier genieten.

ACN-bieren
Clubhuis zweefvliegclub